All-on-4

A modern megoldás teljes foghiányra

 

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézis csak ritkán nyújt tökéletes megoldást. Ezek a protézisek esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását. A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Ezek közül az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás.

All-on-4™ fogászati implantátum előnyei:

Ellentétben a fogsort viselőkkel, az All-on-4™-ral rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

  • Természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogak
  • Rögzített műfogak, melyek nem esnek ki a szájból
  • Fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
  • Stabil harapási erő, amely lehetővé teszi mindenféle élelmiszer fogyasztását
  • Csökkentett a száj körüli orcarész beesettsége, ami fiatalítja az arc megjelenését
  • Nincs többé szükség fogsor ragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására 
  • Nincs többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés

A innovatív fogászati ​​megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare az All-on-4™ technika úttörője és szabadalmaztatója. Kiterjedt klinikai kutatásaik eredményezték ezt a sikeres eljárást, amely a lehető legkevesebb implantátumot teszi szükségessé, ugyanakkor biztosítja az állandó és természetes mosolyt a lehető legrövidebb idő alatt.

Mit is jelent az All-on-4™?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal természetesebb mosolyt adva.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosunk már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja evéshez. Néhány hét gyógyulás után fogorvosunk felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. A étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu