Fogfehérítés

A VILÁG LEGJOBBAN MŰKÖDŐ FOGFEHÉRÍTŐ ELJÁRÁSAI AZ SDI-TŐL

Legyen fehérebb és ragyogóbb a mosolya biztonságosan a világszerte elismert fogfehérítési eljárással!

A fogászati rendelőnkben lehetősége van több, személyre szabott fehérítési eljárás közül választhat. Legyen szó csak egy fog kivilágosításáról (a többi fogszínhez illeszkedjen) vagy egy egész fogsor több árnyalattal fehérítéséről.

 

Poladay+Polanight

Ez egy otthoni fehérítő készlet, amit kb 4-7 napig ajánlott használni, minimalizálja az érzékenységet és maximálisan elnyújtja a fehérítő hatást. A mindennapi életet kompromisszumok nélkül élheti tovább (csak 1X30 perc egy nap) nagyszerű eredményekkel.

PolaOffice

Ismertebb nevén a Zoom vagy „lézer” fehérítés, ami a rendelőben, felügyelet alatt zajló fehérítési folyamat. Ez akkor ajánlott leginkább, ha nincs elegendő ideje, vagy bizonyos eseményre készülve van szüksége ragyogóbb mosolyra. Az kezelés azonnali, 1,5 órán belüli eredményt produkál, mindössze egyszeri rendelői látogatás alkalmával. A székben töltött 3X8 perc alatt kényelmesen relaxálhat és hallgathatja a kedvenc zenéjét vagy nézheti a kedvenc mozifilmjét.

PolaOffice+

A világon az egyetlen termék, ami B1-es fogszínt garantál a VITA fogszínkulcs szerint, tekintet nélkül a kiindulási fogszínre. Akár 16 árnyalattal fehérebb fogak 98%-os sikerességgel! A rendelői fehérítő kezelést egy otthoni 7 napos fehérítő kezelés követi.

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu