Pácienseink véleménye

„A rendelőbe érve mindig megnyugszom, mert ez a környezet valóban angyali és megnyugtató. A recepciós mindig nagyon kedvesen fogad, a doktornő és az asszisztense pedig valami hihetetlen profizmussal kezelt minden alkalommal! Látszik, hogy mindenki nagyon profi!"

K. Anna

„Az interneten találtam rá a rendelőre, amikor fogfehérítést kerestem. Sok fórumon olvastam, hogy az itt található fehérítő valóban hatékony. Nem bántam meg, mert a fogaim gyönyörű fehérek lettek és azóta több barátnőm is volt a Dental Angelsben."

P. Szandra

„Kellemes, szép környezet, kedves, segítőkész recepció és végtelenül ügyes kezelőorvos! Szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek, barátaimnak is!”

V. Adrienn


„Sok helyen voltam már fogkő eltávolításon és eddig mindenhol fél óra alatt lezavartak. A weboldalon láttam, hogy itt van páros kedvezmény, így a feleségemmel együtt jöttünk el a Dental Angelsbe. Kellemesen csalódtam, mert amikor kiszálltam a székből, olyan tisztának éreztem a fogaim, hogy ilyet eddig sosem tapasztaltam.”

D. András

„Sok helyen jártam konzultáción a fogszabályzásommal kapcsolatban. Mindenhol azt mondták, hogy éveken át kellene viselnem! Szerencsére megtaláltam Dr. Csapó Melindát, akinek hála, pár hónap alatt rendeződtek a fogaim! El sem hittem, hogy ilyen gyorsan elértük a várt eredményt! Mindenkinek ajánlom!”

T.K. Gitta

 

Kérdése van? Hívjon bennünket bizalommal, szeretettel várjuk hívását!
+36 1 445 0004
+36 30 291 7500
info@dentalangels.hu